Goede stap op weg naar integraal plan Gieterse Polder

Goede stap op weg naar integraal plan Gieterse Polder


Woensdagavond 6 oktober jl. is op verzoek van 't Gieters Belang (GB) en Giethoorn Onderneemt (GO) een eerste gezamenlijke meeting georganiseerd door de gemeente over de Gieterse Polder. Dit als voorbespreking voor het proces om samen tot een integraal plan te komen. Gisteravond hebben we een meeting gehad over de invulling Gieterse polder. Naast vertegenwoordigers van GB, GO en natuurlijk de gemeente Steenwijkerland was ook Ruut van Paridon aanwezig van landschaparchitectenbureau VPxDG.

Tijdens de meeting is kort teruggeblikt naar alle perikelen van dit jaar. Maar zeker ook vooruit gekeken naar hoe verder.
Hiervoor is een opzet toegelicht waarin heel breed wordt gekeken naar de Gieterse Polder én naar het Centrumgebied waar ook diverse opgaven  spelen. Vanuit de gemeente zal een organogram/projectteam opzet worden gemaakt. GB en GO gaan dit verder invullen, zodat tijdens de vervolgmeetings over verschillende onderwerpen en invalshoeken, de vertegenwoordigers met de meest passende affiniteit en expertise kunnen aanschuiven. 

We zien uit naar het vervolg!