Nieuws

Laatste nieuws

Onlangs is een aanvraag voor een omgevingsvergunning gepubliceerd waarop veel reacties kwamen vanuit de buurt. De aangevraagde bestemmingswijziging leek namelijk niet te passen in de visie op Giethoorn. Maar die visie is nog niet definitief....


Sinds 19 februari ligt de concept visie op Giethoorn ter inzage. Inzien én reageren kan online of tijdens een van de inloopmomenten waarop u in gesprek kunt gaan met een lid van de werkgroep. Weinig tijd? Lees dan alleen hoofdstuk 4! En laat uw mening horen!


't Gieters Belang was een van de maar liefst 9 organisaties die spreektijd hadden aangevraagd over het onderwerp windmolens tijdens de Politieke Markt in Steenwijkerland op 4 februari jl.


Vanaf 4 mei 2020 wordt in Giethoorn een officiële Dodenherdenking georganiseerd op initiatief van een aantal betrokken vrijwilligers uit verschillende Gieterse organisaties. En met steun van de gemeente Steenwijkerland.


12 extra AED's in Giethoorn

Heeft u ze al gezien? 't Gieters Belang heeft samen met Giethoorn Onderneemt en gemeente Steenwijkerland het initiatief genomen voor de plaatsing van 12 extra AED's in Giethoorn.