Nieuws

Laatste nieuws

In gesprek met de Gemeenteraad

Afgelopen maandag heeft omgevingsregisseur Bert Kleen, samen met de besturen van ’t Gieters Belang en GO, de gemeenteraad geïnformeerd over de ontwikkelingen die de gemeente, ’t Gieters Belang en GO in gang hebben gezet. Naast de huidige aanpak is met de raadsleden gesproken over de rol die de raad heeft in het proces.


Donderdag 9 november om 19h30 zit de ruimte in ’t Kulturhus in Giethoorn vol. Vol met Gieterse ondernemers (GO), vertegenwoordigers van ’t Gieters Belang en medewerkers van de Gemeente Steenwijkerland. Allemaal hoopvolle gezichten, klaar voor een mooie samenwerking. Een samenwerking die moet leiden tot een betere balans tussen de leefbaarheid van het dorp en de toenemende toeristische aandacht.


't Gieters Belang op de goede weg!

Afgelopen donderdag, 19 oktober, heeft in ´t Kulturhus in Giethoorn de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) van ´t Gieters Belang plaatsgevonden. De opkomst was verrassend hoog, bijna 60 aanwezigen! Tijdens de ALV heeft het 10-koppige bestuur van de vereniging verantwoording afgelegd voor het gevoerde beleid sinds 14 november 2016. Toen werd het stokje overgenomen van het vorige bestuur.


Uitnodiging ALV 2017


Een wens komt uit

“Giethoorn heeft de omvang van een klein dorp, maar de dossierkast van een stad. Om de talloze zaken in het dorp de baas te kunnen, is samenwerken het toverwoord.”, zo begint het artikel op de website van de Steenwijkercourant zaterdag 7 oktober jl.
laatste nieuws