NieuwsGieters Belang

Laatste nieuws

Resultaat enquête schept duidelijkheid: inwoners willen graag regulering van het toerisme

Er is massaal gereageerd op de onlangs verstuurde enquête van 't Gieters Belang. Wat blijkt: een overgrote meerderheid van 72% wil graag regulering van het groeiende toerisme om problemen in de toekomst te voorkomen. Dat betekent niet dat al deze mensen tégen toerisme zijn. Dat is ’t Gieters Belang ook niet. Het gaat erom dat we regulering willen om mogelijke toekomstige problemen voor te zijn en veiligheid in het dorp te waarborgen. Deze mening wordt breed gedragen door de inwoners van Giethoorn!


Veel reacties op enquête 't Gieters Belang

Belangrijkste agendapunt tijdens algemene ledenvergadering op 19 oktober Binnenkort zullen we de resultaten bekend maken van de onlangs gehouden eerste enquête van ’t Gieters Belang. We kunnen al wel melden dat we zeer veel reacties hebben mogen ontvangen! Een ongelooflijk hoge respons, wat aantoont dat de onderwerpen zeker leven in Giethoorn. Voorafgaand aan de enquête hebben we enkele weken eerder alle inwoners opgeroepen zich aan te melden om onder andere middels onze enquêtes mee te kunnen praten over heden en toekomst van Giethoorn.


De Telegraaf 8 juli 2017: Vredesduif in watergevecht

Landelijke aandacht voor onze inzet voor ons mooie dorp. Lees hier het hele artikel dat zaterdag 8 juli is geplaatst in De Telegraaf.


Inloopbijeenkomst beschoeiing Dorpsgracht 19 juli a.s.

De gemeente Steenwijkerland organiseert een inloopbijeenkomst over het vervangen van de beschoeiing langs de Dorpsgracht. Op woensdag 19 juli a.s. van 16.00 tot 20.00 in Kulthurhus De Eendracht.


't Gieters Belang peilt meningen. Wat wil Giethoorn?

Om de belangen van de Gietersen zo goed mogelijk te kunnen vertegenwoordigen hebben wij een folder verspreid om emailadressen te verzamelen. Hiermee kunnen wij de mening van Giethoorn goed peilen. Meld je dus snel aan....